X

Від раритетного Rolls Royce до рідкісного MG: ентузіаст зібрав унікальну колекцію авто

У невеликому селищі у графстві Чешир (Велика Британія) автомобільний ентузіаст зібрав унікальну колекцію машин. Вона невелика, але включає рідкісні екземпляри світового автопрому.

Власник колекції, на ім’я Тоні розповів, що захоплюється машинами із самого дитинства. Прищепив таку любов йому батько, який був гонщиком. Почав збирати автомобілі він близько 30 років тому. Першим став чорний Porsche 911 Carrera 1988 року випуску, який чоловік придбав новим. Потім до спорткара приєднався джип Willys 1944 і трактор Ferguson.

Пізніше в просторому гаражі з’явилися Datsun 240Z Super Samuri, кабріолет Ford Mustang 1969 року, Rolls Royce 20HP Tourer 1926 року випуску і MG X Power SV. Останнє авто, за словами Тоні, є справжнім раритетом. Його кузов виготовлений із вуглецевого волокна, а під капотом встановлений 4,6-літровий мотор V8 Ford.

Ще більш рідкісною, ніж MG, у колекції є Ginetta G60 2012 року. Таких машин було випущено лише 50 одиниць. Також у гаражі ентузіаста зібрані й інші не менш цінні автомобілі. Є в колекції і мотоцикли. Всі машини знаходяться в ідеальному стані та повністю на ходу. Детальніше про історію кожного авто можна дізнатися з відео.

Читайте також:
У США знайшли унікальну колекцію класичних Chevrolet (відео)