X

П’ять переваг варильних поверхонь у порівнянні з кухонними плитами

Все частіше варильні поверхні зʼявляються на кухнях сучасних господарів як заміна старим та звичним кухонним плитам. Звісно, є декілька причин такої тенденції.

Коли настає час вибирати обладнання для кухні, варильні поверхні і кухонні плити стають основними варіантами для приготування їжі. Хоча кожен з цих варіантів має свої переваги, варильні поверхні часто виявляються більш практичними і зручними в експлуатації. Давайте розглянемо пʼять переваг варильних поверхонь порівняно з кухонними плитами.

  1. Можливість ефективніше використовувати простір на кухні. Варильні поверхні зазвичай займають менше місця, ніж кухонні плити. Завдяки спеціальним кріпленням і вбудованій конструкції, варильні поверхні є типом пристрою, що можна монтувати в меблі. Це особливо важливо в невеликих кухнях чи в смарт квартирах. Варильні поверхні можна легко встановити на кухонний стіл або кухонний острів, звільнивши простір для роботи та зберігання.
  2. Більше можливостей для створення стильного дизайну. Варильні поверхні надають безліч варіацій для дизайну кухні, оскільки вони можуть бути вбудовані у різноманітні матеріали, такі як камінь, нержавіюча сталь або скло. Це дозволяє створити сучасний або традиційний вигляд кухні відповідно до вашого стилю та вподобань. До речі, велику кількість стильних, сучасних і якісних варильних поверхонь представлено в асортименті ТМ Ventolux: https://ventolux.ua/varil-n-poverhn.
  3. Полегшений процес очищення та обслуговування. Варильні поверхні зазвичай мають гладку поверхню без великої кількості додаткових деталей, що робить їх легкими в очищенні. Більшість моделей варильних поверхонь мають скляну або керамічну поверхню, яка дозволяє просто змити будь-які плями або залишки їжі.
  4. Більш точне керування температурою і, як наслідок – кращі результати приготування їжі. Варильні поверхні зазвичай мають більш точне керування температурою порівняно з кухонними плитами завдяки різним сучасним режимам.
  5. Дають можливість вибирати чи потрібна духова шафа. У кухонних плитах робочу поверхню з конфорками і духовку обʼєднано в один пристрій. Саме тому ця конструкція завжди виходить громіздкою і обʼємною. У випадку з варильною поверхнею – це окремий пристрій, до якого ви можете купити духову шафу. За відсутності потреби можна користуватися лише варильною поверхнею і, тим самим, суттєво зекономити кошти.

Отже, варильні поверхні мають чимало переваг порівняно з кухонними плитами. Вони забезпечують ефективне використання простору, дають більше можливостей для дизайну, легше очищаються і виглядають дещо сучасніше. При виборі обладнання для кухні варильні поверхні часто виявляються оптимальним вибором для сучасних кухонь у будь-якому будинку.