X

Peel P50 – автомобіль, який можна зібрати самостійно

Одним із найменших серійних автомобілів у світі був Peel P50. Він випускався на початку 60-х років минулого століття і мав неймовірну популярність. Тому бізнесмени вирішили воскресити марку, але цього разу у новій формації.

Якщо раніше компанія випускала готові автомобілі, то тепер вони виробляють спеціальний комплект для самостійного збирання машини. До нього входять кузовні деталі, елементи салону, ходова, електромотор та інші необхідні деталі. Також є набір інструментів та інструкція.

Зазначається, що на складання крихітного триколісного автомобіля потрібно близько 50 годин. Незважаючи на те, що Peel P50 настільки малий, що може поміститися навіть у стандартному пасажирському ліфті, він може проїжджати на одному заряді до 50 км. Електромотор на 5 к.с. дозволяє розвивати швидкість до 45 км/год.

Читайте також:
На продаж виставлено унікальний триколісний електричний «Тризубець»

Втім, якщо ви не впевнені у своїх силах, але дуже хочете стати власником такої оригінальної моделі, то в компанії можуть продати вже зібрану репліку мініатюрного Peel P50. Набір «Зроби сам» оцінили в 10 379 фунтів стерлінгів, а повністю зібрану модель – 13 972 фунти стерлінгів.