X

Peugeot 2008 претендент в акції “Автомобіль року в Україні 2021” (відео)

Модель Peugeot 2008 є учасником акції “Автомобіль року в Україні 2021” і бореться за звання “Кросовер/SUV 2021”, а також за перемогу в інших номінаціях. Таких, наприклад, як “Дизайн”, “Співвідношення ціна/якість” і “Сімейний автомобіль”.

Друге покоління кросовера Peugeot 2008 було представлено влітку 2019 року, а вже у 2020 р. модель з’явилася і в Україні. Тренди, задані новими Пежо були реалізовані в цій моделі дуже яскраво та сміливо, тому вона одразу привернула до себе значну увагу. Цікавий самобутній дизайн, багате оснащення і продуманий внутрішній простір роблять цей автомобіль досить сильним гравцем на ринку B-SUV. У цьому відео ми розповідаємо про найцікавіші фішки Peugeot 2008, про його комплектації, ціни і головних конкурентів:

Нагадаємо, що голосування в акції “Автомобіль року” триватиме до 31 січня 2021 року, а проголосувати можна на сайті https://autoroku.ua.

Серед тих, хто прокоментує це та інші відео про претендентів на перемогу в акції, будуть розіграні різні цікаві призи! А головним призом для всіх, хто взяв участь у голосуванні, є Apple MacBook Pro!

Генеральный партнер

Страховой партнер

Финансовый партнер

Юридический партнер

 

Официальные партнеры

 

Медиа партнеры