X

Peugeot 508: претендент на звання Автомобіль Року в Україні 2020

Однією з найяскравіших новинок компанії Peugeot в цьому році став флагман модельного ряду – Peugeot 508. Фастбек отримав стильну головну оптику і безрамне скло дверей. Не дивно, що автомобіль виглядає так футуристично. Жилль Відаль, шеф-дизайнер Peugeot сказав про це: «Зовнішність нового Peugeot 508 має відсилки до новітніх концепт-карів, серед яких Peugeot EXALT та INSTINCT» говорить. Новий сучасний фастбек Peugeot 508 легко впізнати навіть здалеку завдяки загостреній передній частині, яка може похвалитися хромованою радіаторною решіткою.

Peugeot 508 дуже органічний. В нього яскравий образ зовнішності підтримується і дизайном салону. Концепція Peugeot i-Cockpit з компактним кермом, конфігурованим цифровим дисплеєм панелі приладів, який розміщено над кермом та 10-дюймовим HD-сенсорним дисплеєм. На додаток яскраві акценти кнопок керування на центральній консолі, шкіра та алькантара, дерево зебрано на консолі, дверних панелях і центральній консолі. Все це доповнюється аудіосистемою Focal, панорамним дахом, кріслами з електроприводом і функцією масаж.

Візуальний комфорт підтримує унікальний світловий підпис бренду: Full LED фари з автоматичним перемиканням світла, передні LED індикатори та статичні сигнали повороту. Задні фари доповнюються двома Full LED 3D лампами, що оживляють фірмовий Three Claw дизайн Peugeot.

На українському ринку автомобіль доступний з дизельними двигунами об’ємом 1,5 л потужністю 130 к.с. і 2,0-літровим мотором потужністю 180 к.с. Та в цих двигунах акцент варто робити не на потужності а на крутному моменті, який складає 300 та 400 Нм відповідно. Крім того, покупцям пропонується бензиновий 1,6-літровий 150-сильний двигун (240 Нм). Останній працює в парі з 6-ступінчастою «механікою», а для дизельних моторів покладається 8-ступінчаста автоматична КП.

В акції «Автомобіль року в Україні 2020» модель Peugeot 508 бере участь в номінації “Середній та бізнес клас” та є претендентом на звання “Легковий автомобіль року 2020”. Голосуйте за Peugeot 508

 

Генеральний партнерСтраховий партнерФінансовий партнерЮридичний  партнерОфіційний партнер

Медіа партнеры