X

Пікап Honda Ridgeline завантажили варварським способом (+ВІДЕО)

Проверить на прочность новейший пикап Honda Ridgeline перед американскими журналистами решили весьма оригинально, накидав шлакоблоки с фронтального погрузчика.

https://www.youtube.com/watch?v=ayOhO3D_90Y

Honda Ridgeline є першим у світі пікапом, створеним на базі платформи з тримальним кузовом. У січні 2016 року на автосалоні в Детройті показали машину нового покоління. Нещодавно американським журналістам вирішили продемонструвати міцність вантажного відсіку нового Ridgeline. І зроблено це було вельми оригінальним способом. До машини підігнали фронтальний навантажувач і просто з його ковша насипали повний кузов шлакобетонних блоків.

І все це неспроста. Виявляється, до цього подібний тест на міцність вантажного відсіку провели з Chevrolet Silverado, щоб показати, наскільки його сталевий кузов міцніший за алюмінієвий на новітньому Ford F-150. І от тепер камінням закидали Honda Ridgeline.

Небачене випробування пікапа на міцність (+ВІДЕО)

Можна уявити здивовані обличчя журналістів, коли прибравши всі висипані шлакоблоки з кузова, на його покритті вони не побачили жодної вм’ятини. Як виявилося, вантажний відсік Honda Ridgeline врятувало спеціальне захисне пластикове покриття. Так що пікапи в США служать для справді важкої роботи.