X

Пікап Toyota Hilux перетворили на багатофункціональний кемпер

Японське тюнінг-ательє Direct Cars представило новий автобудинок, основою якого став рамний пікап Toyota Hilux GR Sport. Проект отримав назву Adventure Camper BR75.

Незважаючи на відносно невеликі розміри пікапу, кемпер вийшов досить просторим і відмінно підійде для подорожі всією родиною. Збільшити внутрішній простір вдалося за рахунок заміни задньої платформи на конструкцію з довшим звісом та високим дахом. У житлову зону можна потрапити як через стандартні бічні двері, так і через великі двері багажного відділення.

В оздобленні автобудинку використані дерев’яні панелі, а на підлозі укладена зносостійка плитка. Також є внутрішнє освітлення. У кемпері обладнана велика обідня зона зі складними столом та стільцями. Її можна легко трансформувати в спальню з великим 2,3-метровим ліжком. На другому ярусі є ще одне спальне місце довжиною 1,66 м, яке ідеально підійде для дітей.

У оснащення BR75 увійшла повнорозмірна домашня система кондиціонування, зовнішній блок якої заховали в задньому звисі. Є окрема кімната з умивальником, душем та туалетом. У неї можна потрапити як зсередини кабіни, так і зовні. Передбачено бак для технічної води на 85 літрів та чистої – на 20 л. І ще один для зливу на 45 літрів. Автобудинок доповнили батареєю на 200 ампер-годин. Її можна заряджати від сонця.

Читайте також:
Volkswagen Multivan перетворили на затишний кемпер (фото)

З оригінальної корми спеціалісти Direct Cars зробили причіп для кемпера, в якому можна перевозити додатковий багаж. Також у ньому можна обладнати повноцінну кухню. Вартість Adventure Camper BR75 починається від 95 000 доларів.