X

Пікапи Ford, Toyota та Volkswagen зійшлися у дрегу (відео)

Автоблогери провели черговий заїзд по прямій, в якому задіяли пікапи Ford Ranger, Volkswagen Amarok і Toyota Hilux GR Sport. Незважаючи на те, що автомобілі є представниками одного сегмента, технічно сильно відрізняються один від одного.

Під капотом Volkswagen Amarok PanAmericana встановлений 3,0-літровий дизельний турбодвигун V6. Він пов’язаний з десятиступінчастою автоматичною коробкою передач і генерує 240 к.с. потужності та 600 Нм крутного моменту.

Пікап Toyota Hilux GR Sport комплектується 2,8-літровим чотирициліндровим дизельним турбомотором, який видає 204 к.с. і 500 Нм крутного моменту. Він працює у парі з шестиступінчастим «автоматом» і системою повного приводу. Цей автомобіль є найлегшим серед задіяних у заїзді. Його вага складає 2125 кг.

Читайте також:
Volkswagen Golf R різних поколінь порівняли у дрезі (відео)

Що стосується Ranger Raptor, то його у рух приводить 3,0-літровий бітурбований двигун EcoBoost V6 з віддачею 292 к.с. і 491 Нм крутного моменту. Він має видиму перевагу в потужності серед інших машин. Саме вона і допомогла виграти дрег-рейсинги. Що стосується Hilux і Amarok, то в трьох заїздах вони мінялися місцями, вирватися в лідери і обійти Raptor їм не вдалося.