X

Майданчик для вечірок і басейн: європейський завод Tesla показали на рендері

Глава компанії Tesla Ілон Маск опублікував на своїй сторінці в Twitter перший рендерний знімок заводу Gigafactory Berlin, будівництво якого триває нині. Фабрика розташована в передмісті Берліна, і на ній збиратимуть електромобілі для європейського ринку.

З огляду на опубліковане зображення фабрика має приголомшливий вигляд. Вона розташована в зеленій зоні і займає доволі велику площу. Цей проект кардинально відрізняється від тих заводів Tesla, які вже працюють — ті схожі один на одного, як брати-близнюки. Перше європейське підприємство компанії націлене не тільки на бездоганне та інноваційне виробництво, а й на комфорт співробітників.

Саме тому на даху Gigafactory Berlin буде обладнано великий басейн із зеленою галявиною. Його облаштують над головним входом на підприємство. Також на даху передбачено майданчик для вечірок. Аналогічна зона для “мега-рейв-вечірок” буде і в одному з підземних приміщень фабрики. Крім того, на даху буде встановлено безліч сонячних батарей для живлення станції.

Нагадаємо, що будівництво першої європейської фабрики компанії стартувало на початку цього року, але було призупинено через пандемію коронавірусу. Наразі роботи відновили і запустити завод у роботу мають намір вже в липні 2021 року.