X

Plymouth, Dodge та Ford: у США знайшли покинуту колекцію класичних автомобілів – відео

У передмісті Вірджинії (США) автомобільні ентузіасти виявили покинутий будинок, подвір’я якого було заставлено різними класичними автомобілями.

Серед знайдених автомобілів можна відзначити Plymouth Cuda 1972, Chevrolet Bel Air 1961, Dodge Dart 1964, пару Camaro Z28, Dodge Dakota кінця 1990-х і Ford Mustang V6 2001 року. Зважаючи на те, що більшість машин буквально вросла в землю, без нагляду вони були досить довго. Деякі з автомобілів збереглися у відносно непоганому стані, а інші – проіржавіли та стали схожі на купу металу.

Особливу цінність для експертів представляє чорний Plymouth Cuda 340. Його салон та вініловий верх також виконані у темному відтінку. Під капотом встановлений 5,6-літровий двигун V8. На жаль, дах під покриття сильно проржавілий, але фахівців це не збентежило і вони готові реставрувати машину.

Цікаво, що Plymouth Cuda 340 було два. Лише другий автомобіль 1973 року випуску. Він не такий цінний, хоч і перебуває у кращому стані. Незважаючи на це, на нього теж чекає реставрація. Ще на порослому травою дворі увагу привернув рідкісний Chevrolet Bel Air 1961 з 4-ступінчастою механічною коробкою передач і пара білих Camaro Z28. Один із них 1970-х років, а інший – середини 90-х.

Відомо, що ця колекція зараз належить дівчині на ім’я Рейчел. Вона успадкувала її від свого батька, який був пристрасним шанувальником автомобілів і брав участь у перегонах. Останні роки були непростими для сім’ї і займатися машинами не було кому. Тому їх доведено до такого стану. Щоб повністю не згнили, дівчина вирішила розпродати колекцію під відновлення.

Читайте також:
На звалищі у США знайшли універсал Volvo 740 у відмінному стані (відео)