X

Плюс 10 одиниць: автомобілі для наших бійців передають щодня

Активісти, волонтери та західні партнери продовжують постачати автомобілі для нашої армії. Адже без них бійцям буде набагато складніше виконувати бойові завдання.

Цього разу 10 позашляховиків для ЗСУ передали польські лісники. Автомобілі підвищеної прохідності використовуватимуться українськими військовими для перевезення особового складу та невеликих вантажів. Також їх задіють на передовій.

Автомобілі передали представникам Збройних сил України на українсько-польському кордоні в Надлісництві Томашів. Поляки заявили про те, що готові і далі допомагати українським захисникам. Втім, це не перша партія машин, минулого місяця вони вже передали 12 транспортних засобів.

“Польська допомога неоціненна для українських військових, які сьогодні на передовій захищають кордони Європи. Завдяки вашим зусиллям ми отримали позашляховики та інші важливі речі. Вони допоможуть нашим захисникам краще виконувати бойові завдання”, – сказав радник міністра захисту навколишнього середовища та природних ресурсів Сергій Власенко.

Читайте також:
Прифронтовим регіонам передали автомобілі швидкої допомоги