X

Під контроль TruCAM візьмуть ще 28 ділянок доріг в Україні – адреси розміщення

З сьогоднішнього дня, 23 травня 2023 року, в Україні побільшало ділянок доріг, на яких інспектори поліції вестимуть контроль швидкості автомобілів за допомогою радарів TruCAM.

У прес-службі Патрульної поліції України повідомили, що додалося 28 нових ділянок і змінилося 27 вже існуючих. Також видалено з переліку 41 ділянку доріг та призупинено роботу на 54 майданчиках, де вівся контроль швидкості. Загалом на території України правоохоронці використовуватимуть 130 пристроїв на 260 ділянках автомобільних доріг.

«Згадані новації були зумовлені проведеним аналізом аварійності на автошляхах країни. Такі ділянки з’являться насамперед на аварійно-небезпечних відрізках автошляхів та в місцях концентрації дорожньо-транспортних пригод, скоєних через перевищення дозволеної швидкості руху», – зазначили у поліції.

Читайте також:
Вручили повістки та запросили прокачати автомат: у поліції знайшли спосіб приборкати «любителів форсажу»

Повідомляється, що через активні бойові дії та тимчасову окупацію прилади TruCAM не використовуються інспекторами поліції в Донецькій та Луганській областях. Лише певні ділянки контролюються у Запорізькій, Миколаївській, Сумській, Харківській та Херсонській областях.