X

Підліток побудував автомобіль з підручних матеріалів і витратив на це $200

На создание автомобиля у него ушло три года и совсем немного денег

Підліток з Гани побудував автомобіль з іржавих сміттєвих баків, обрізків дощок і алюмінієвого профілю. Результат його трирічної праці показав на відео YouTube-блогер Дрю Бінські.

За словами Кельвіна, так звуть юного автомеханіка з Аккри, автомобіль був його заповітною мрією, але сім’я підлітка не могла собі дозволити таку покупку. Якби він зміг придбати всі деталі одразу, то побудова автомобіля зайняла б набагато менше часу. Крім того, 200 доларів, які Кельвіну довелося витратити, – доволі значна сума для його сім’ї.

Незважаючи на те, що кузов свого автомобіля хлопець змайстрував з металобрухту, двері у нього типу «крило чайки», як у спорткара Pagani Huayra і електричного кросовера Tesla Model X. Також у автомобіля круглі вентиляційні прорізи в капоті, чорна сітка на місці радіаторної решітки, масивний задній дифузор і антикрило. У салоні привертає увагу дерев’яна передня панель і радіо з оголеною платою.

У “Кельвін-мобіля” підвіска з мотоциклетними амортизаторами і мотор від двоколісного ж транспортного засобу під капотом. Справлятися з бездоріжжям йому допомагають чіпкі шини.

Читайте також:
На Тернопольщине построили внедорожник «Украина» (видео)