X

Погоня поліції за Lamborghini Huracan закінчилася масштабною ДТП (фото)

Навряд чи ви коли-небудь бачили суперкар, який їде дорогою зі швидкістю 50 км/год. Такі машини купують для того, щоб ганяти автобанами, як мінімум на 250 км/год. Однак не варто забувати, що їзда на такій високій швидкості дозволена не скрізь і за порушення правил можна отримати солідний штраф.

Саме цей момент не врахував власник Lamborghini Huracan. На одній із трас Нового Південного Уельсу він розігнався до 150 км/год та не помітив патруль. Інспектори поліції вимагали від водія суперкара зупинитися (на тій ділянці дороги діє обмеження швидкості 70 км/год), але той спробував зникнути, розігнавшись до 210 км/год.

Поліцейські розпочали переслідування порушника. Проїхавши кілька кілометрів, водій Lamborghini Huracan не впорався з керуванням та спровокував аварію за участю ще двох автомобілів. На щастя, обійшлося без жертв.

Читайте також:
У ДТП розбили суперкар Pagani за 17 млн ​​доларів - їх усього три у світі

З численними травмами, водій та пасажир суперкара спробували втекти з місця аварії пішки, але інспектори їх наздогнали та доставили до лікарні. Ламборгіні відправили на спецмайданчик. Внаслідок аварії у нього серйозно пошкоджені передня та ліва частини кузова, і деформовано колесо з боку водія. У салоні спрацювали подушки безпеки. На винуватця аварії чекає суд.