X

Корисні подарунки понад усе — що можна подарувати автомобілісту

Мобільні аксесуари для автомобіля. Тематичні подарунки для власника авто. Збираємо комплект корисних дрібничок для користування в машині: пилотяг, автотримач, зарядний пристрій та модулятор. Поради.

Якщо попереду професійне свято працівників автомобільного транспорту або ж день народження у людини, яка до нестями шаленіє від своєї машин, то саме тут ви знайдете декілька ідей для подарунків. Це мобільні аксесуари, які точно стануть у пригоді.

Формуємо комплект автоаксесуарів

Набір ключів дарували? Автохолодильник теж? Навіть відеореєстратор? Що ж, залишається подарувати права.

Жарти жартами, але якщо вам важко вибрати тематичний подарунок самостійно, спробуйте ненароком запитати у власника авто, чого йому не вистачає. Це найнадійніший варіант зробити приємний подарунок.

Не отримали відповіді? Що ж, почніть збирати об’ємний пакунок з таких речей:

  1. Автомобільний пилосос — це зручний невеликий пристрій, яким легко очистити всі куточки в салоні машини від пилу та бруду. З таким подарунком автомобіліст спокійно возитиме пасажирів, які набралися піску на пляжі, песиків, які переносять ґрунт на лапах, та дітей, які полюбляють їсти печиво під час подорожі. Такий аксесуар розміром з великий термос, тому його можна возити з собою і без проблем скористатися ним під час зупинки.
  2. Автотримач — він фіксує смартфон, завдяки чому можна одночасно керувати авто й говорити через телефон, дивитися маршрут тощо. Якщо автотримач не блокує огляд екрану, легко кріпиться та регулюється, то такий подарунок справді полегшить життя водієві.
  3. Автомобільний зарядний пристрій — його сміливо можна додати до подарунка, якщо це не примітивний варіант адаптера, а інтелектуально оснащений універсальний винахід з можливістю під’єднання одразу декількох пристроїв. Аксесуар повинен бути розумним, тобто мати захист, що запобігає перегріву, перевантаженню та короткому замиканню, а також мати гарний вигляд.
  4. FM-трансмітер — справжня знахідка для тих, хто бажає слухати в салоні музику зі смартфонів і флешок, але має магнітолу старого зразка. Такі сучасні модулі значно розширюють функціонал штатної аудіосистеми й дозволяють зчитувати інформацію з різних цифрових носіїв.

Поради

До комплекту також можна додати дрібнички, такі як:

  • елітний автомобільний ароматизатор;
  • охолоджувальний спрей;
  • комплект для мийки автомобіля (бажано з мінімийкою);
  • спрей для скла та плівку для дзеркал авто, що відштовхує воду.

Головне, аби ці речі були допоміжними у вашому подарунку, а не основною його частиною, наприклад, складали не більше чверті від всієї кількості чи вартості. Уявіть, що це дарують вам.

Тому, якщо ви не розраховуєте витрачати купу грошей на комплект, у якому є все, краще подарувати тільки одну доречну цінну річ високої якості.

Не обов’язково власнику машини з року в рік дарувати тематичні речі. Врешті-решт такі подарунки не стануть сюрпризом.

Натомість зверніть увагу на смартгодинники, ТБ-приставки чи щось інше, не менш цінне.

“Джерело: mobo.net.ua”