X

Поліс КАСКО без візиту в офіс

КАСКО — найбільш надійний страховий поліс для автомобіля, який  покриває різні види ризиків, включно з викраденням та повним знищенням. Тепер  розширений захист для авто можна придбати  навіть без візиту в офіс компанії.

Страхова  ARX представляє інноваційну послугу “Поліс КАСКО без візиту в офіс”, яка стане у пригоді усім, хто за кордоном, або просто звик користуватися онлайн-сервісами.

Суть послуги у тому, що  для придбання поліса КАСКО, якщо ваше авто підлягає огляду, можна самостійно провести його фотовідеофіксацію у застосунку для смартфонів MyARX. Це дуже зручно, бо можна зробити огляд будь-де, будь-коли, у зручний для вас час. Отримані фото та відеофайли погоджуються у страховій компанії, потім можна придбати поліс.

Застосунок  встановлюється через Google Play aбо App Store.

MyARX створений для максимальної зручності клієнтів – усі договори зберігаються у смартфоні, тому не треба носити пластикову карту або тримати договори в паперовому варіанті. Застосунок працює навіть у режимі офлайн, завжди можна  подивитися, які договори вже є, подати заявку на укладення нових чи відновити дії чинних договорів. Також можна додавати договори родини, якщо її члени застраховані в ARX. У MyARX також дуже зручно спілкуватися напряму з компанією.

Чітка інструкція як зробити огляд, викладена на сайті компанії, включно з відеороликом, який допоможе зробити все правильно.

Всього 6 простих кроків — і ви зробили огляд. Детально про послугу — на сайті компанії.

КАСКО в ARX працює як в Україні, так і за кордоном. Останню велику виплату компанії у травні 2023 року — понад 1 млн 700 тис. грн — було зроблено по страховому випадку КАСКО у Франції.

В ARX можна придбати 5 видів КАСКО, серед яких:

1) «Все включено» – пакет, який покриває усі можливі ризики, включаючи стихійні лиха та викрадення, інші події, якщо вони не є виключеннями зі страхових випадків. Максимально повний захист авто.

2) «5+» – доступний за вартістю поліс для автомобілів від 3 до 10 років. Покриває викрадення, ДТП, повне знищення стихією. За бажанням клієнта страхується вітрове скло та додаткове обладнання.

3) «Лайт» – програма для авто до 10 років. Покриває викрадення, ДТП (як результат зіткнення з іншим автомобілем), повне знищення стихією.  Додатково можна включити ризики «Пошкодження лобового скла» та «Збитки від інших подій».

4) «Класік» для авто до 15 років. Врегулювання без виклику компетентних органів –  за погодженням із СК. Покриває викрадення, ДТП, пожежу, падіння дерев та предметів, стихію та пошкодження автомобілів третіми особами, пошкодження скляних елементів.

5) Смарт– інноваційний вид страхування, який дозволяє отримати індивідуальну знижку за стиль водіння за принципом Pay How You Drive (“плати як їздиш”). Автомобіль оснащується телематичним пристроєм, який спільно з мобільним додатком Smart Drive фіксує основні показники водіння. Краще їздите – вище бали, в результаті маєте велику знижку.