X

Поліція вилучила Chevrolet Camaro у дівчини за дрифт на парковці бізнес-центру

Автомобиль может простоять под арестом до12 месяцев

Вуличні перегони — проблема багатьох міст. Збираючись у групи, поціновувачі швидкості влаштовують заїзди, порушуючи громадський порядок й наражаючи на небезпеку мешканців. З метою припинення подібних розваг міська рада Віт-Ріджу, штат Колорад0, дозволила місцевому поліцейському управлінню конфісковувати автомобілі дрифтерів «під час правопорушення без попереднього повідомлення власника».

Зі слів начальника поліції Віт-Ріджу Кріса Мурта, іноді на такі автотусовки збираються до 800 автомобілів. Поліцейські фізично не взмозі затримати таку кількості порушників. Крім того, намагаючись втекти, вуличні гонщики створюють різні небезпечні ситуації на дорогах.

Першою «жертвою» постави міської ради стала дівчина, яка у вересні брала участь у «вуличних перегонах» на Chevrolet Camaro. Як йдеться у заяві поліції, того разу «десятки автомобілів робили «пончики» та дрифтували на бізнес-стоянці у Віт-Ріджі». Тоді дівчині вдалося вислизнути, але на початку цього місяця співробітники поліцейського управління приїхали до неї додому й конфіскували автомобіль. Він може простояти на стоянці до 12 місяців.

У поліції розраховують, що цей випадок стане «стримуючим фактором» для решти шанувальників вуличних перегонів.

Читайте також:
У США випустять 30 легендарних Ford GT із 7.0-літровим двигуном