X

Поліція охорони купила топові Volkswagen Tuareg по 3,07 мільйона гривень

Навіть у такий складний для України час різні державні структури та відомства продовжують поповнювати свої автопарки автомобілями. Так, управління поліції охорони днями придбало кросовери Volkswagen Touareg у топовій комплектації.

Тендер був проведений через офіційний майданчик електронної системи публічних закупівель «‎ProZorro». Загалом закупили три автомобілі по 3,07 млн. гривень кожен. Вони стануть на баланс відомств у Полтавській, Одеській та Львівській областях. Повідомляється, що ці Touareg будуть використовуватись для оперативно-службових цілей.

За даними видання «Наші гроші», виконає замовлення на постачання кросоверів фірма «Спец-Ком-Сервіс». Вона отримала це замовлення без конкуренції, оскільки на відкриті торги не прийшла жодна компанія. Це будуть машини, укомплектовані 3,0-літровим двигуном TSI, який працює у парі з автоматичною коробкою передач та системою повного приводу.

Читайте також:
Для ЗСУ хочуть закупити американські танковози Oshkosh M1070

Також до оснащення Volkswagen Touareg входитиме система клімат-контролю, камера заднього виду, круїз-контроль, розширений пакет систем допомоги водію та асистентів безпеки. До того ж кросовери доукомплектують синім сигнальним маячком та системою нічного бачення, встановлять колісні диски Braga R20 та скла триплекс, які затонують.