X

Повнопривідна Sienna і абсолютно новий кросовер від Toyota: дивитися презентацію онлайн

Toyota показала тизер останнього покоління мінівена Sienna 2021 модельного року. На відео видно абсолютно нова задня частина, що виділяється  гострими ліхтарями і логотипом марки з блакитними акцентами. Чутки про те, що наприкінці 2020 року японці оновлять свій мінівен, з’явилися ще в березні, коли в мережі з’явилася фотографія планів компанії на найближче майбутнє.

Toyota вже підлила олії у вогонь, повідомивши, що Sienna продаватимуть виключно з гібридною силовою установкою. Однак це ще не все. Найімовірніше, автомобіль буде складено на вже відомій платформі TNGA, а це говорить про те, що мінівен поділить свою установку з показаним трохи раніше кросовером Highlander. Останній факт свідчить про те, що нова Sienna може отримати повний привід.

Але і це ще не все. На тому знімку, що з’явився в мережі на початку березня 2020 року, була ще одна модель, підписана як “абсолютно новий кросовер”, а також було зазначено, що його теж оснастять виключно гібридним агрегатом. Найімовірніше, ця новинка буде представлена разом з мінівеном Sienna вже найближчим часом.

Презентація проходитиме на онлайн платформі Livestream. Вона розпочнеться 18 травня о 18:00 за київським часом і приєднатися до неї зможуть усі охочі.