X

Популярний китайський сіті-кар обзаведеться новою версією

Новинка выйдет в двух модификациях

Компактний Wuling Hongguang Mini за підсумками 2021 року став одним із найбільш продаваних електромобілів світу. Окрилена таким успіхом, компанія вирішила випустити нову версію моделі.

Про новинку поки інформації небагато. Відомо, що вона отримає індекс E230 і займе місце в лінійці виробника на щабель вище оригінальної моделі. Електромобіль буде довшим і ширшим. Також він отримає футуристичний дизайн кузова з новою оптикою і широкою лінією скління.

За даними інсайдерів, новинку запропонують з двома видами кузовів. Перший розрахований на двох пасажирів і має більш бюджетне оснащення, в яке входить стандартна приладова панель і мультимедійна система. Другий варіант являє собою чотиримісний хетчбек. Він комплектується великим сенсорним екраном, який об’єднує в собі цифрову приладову панель і мультимедійну систему.

Читайте також:
Китайський аналог Volkswagen Jetta оновився і отримав спецверсію (фото)

Офіційних даних про силову установку немає. Очікується, що модель буде доступна з декількома моторами потужністю від 27 до 45 к.с. Запас ходу також буде різним і залежатиме від ємності батареї. Представлять новинку до кінця цього року.