X

Популярний кросовер Volkswagen знову шпигували на тестах (фото)

Volkswagen продовжує обкатувати нове покоління кросовера Tiguan. Прототипи моделі неодноразово потрапляли до об’єктивів фотошпигунів. Цього разу їх помітили у США.

На перший погляд здається, що на новинці немає і натяку на камуфляж, але це зовсім не так. Виробник використовує приховане маскування, яке видозмінює ключові елементи, роблячи їх схожими на модель сучасного покоління. Бестселер німецького виробника отримає нову решітку радіатора, оптику та бампери.

Також з упевненістю можна сказати, що кросовер нової генерації буде більшим за попередника. Ще в нього буде менше выштамповок і хрому в обробці. Очікується, що колісна база залишиться незмінною. А ось звіси стануть коротшими.

Читайте також:
Молодший брат Volkswagen Tiguan показався без камуфляжу (фото)

Салон Tiguan також отримає низку змін. У його оснащення увійде нова цифрова панель приладів і мультимедійна система з більшим екраном. Побудований автомобіль буде на вдосконаленій версії існуючої платформи та пропонуватиметься з оптимізованими бензиновими двигунами з актуальної лінійки. Прем’єра моделі запланована на другу половину цього року, а на ринок новинка вийде на початку 2024 року.