X

Спроба викрасти автомобіль у бійця UFC завершилася провалом

Автовору удалось убежать, но пару ударов от спортсмена он все же получил

Автокрадії не дрімають і завжди знаходять варіанти, щоб заволодіти чужим автомобілем. Вони з легкістю відчиняють машини навіть з новітніми сигналізаціями. Тому не варто покладатися на всемогутнє “якось буде” і залишати машини без нагляду навіть на хвилину.

Однак бувають ситуації, коли зловмисник повністю впевнений у своїй перемозі, але щось йде не так. Так, один із викрадачів, помітивши машину з увімкненим двигуном, вирішив скористатися ситуацією і покращити власне матеріальне становище. Але він не врахував, що власником Honda Civic є боєць UFC в середній вазі Джордан Вільямс. Ледве злодій встиг застрибнути в кабіну, як з магазину вийшов законний господар машини.

Вільямсу знадобилося лише кілька секунд, щоб наздогнати лиходія. Він спритно відчинив двері і викинув з салону викрадача. На щастя, той встиг ухилитися і втекти, інакше складно навіть уявити, що з ним міг зробити спортсмен. Кількох ударів він йому все ж завдав, після чого почув слова вибачення.

Читайте також:
Автомобіліст наздогнав свою вкрадену машину на самокаті

Як пізніше розповів Вільямс, йому захотілося пити, бо було занадто спекотно. Він заїхав у магазин, але вирішив не глушити мотор, а просто забрав із собою ключі. На його думку, кілька хвилин відсутності не могли закінчитися нічим поганим, а про те, що машина може проїхати невелику відстань і без брелока, – просто не знав. Сподіваємося, надалі спортсмен не буде таким безтурботним.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Jordan Williams (@bomayemma)