X

Porsche 911 із 70-х отримав движок на 290 сил (фото)

Тюнеры из немецкого ателье DP Motorsport превратили Porsche 911 1985 года выпуска в раритетный 911 S/T

Тюнери з ательє DP Motorsport, заснованого ще в далекому 1973 році, вже дуже небайдужі до спорткарів Porsche. Вони допрацьовують як нові моделі цієї марки, так і доволі раритетні версії. Саме робота над автомобілями німецької марки принесла ательє популярність, яка вийшла далеко за межі країни.

Більша частина проектів доопрацювань споткарів Porsche спрямована на те, щоб зробити модель сучаснішою, унікальнішою і витонченішою. Однак цього разу тюнери пішли іншим шляхом і навпаки зістарили раритетний Porsche 911 1985 року випуску. Модель перетворили в спорткар 911 S/T, який проклав дорогу для RS і RSR на початку 1970-х років.

Читайте також:
Porsche 911 Turbo S отримав два спецпакети

Фахівці ательє змінили конструкцію кузова, зокрема передній і задній бампери, крила, капот і бічні спідниці, а також встановили перероблені покажчики поворотів, кожухи бічних дзеркал, віконні рамки та дверні ручки. Спорткар пофарбували в колір GT Silver Metallic, який доповнюють чорні смуги з написами Porsche. Завершують образ 15-дюймові чорні матові колісні диски, взуті в шини Michelin.

Інтер’єр також повторює раритетний спорткар. У салоні встановлено ковшоподібні сидіння, оздоблено штучною шкірою і тканиною чорного кольору, і рульове колесо Momo. Дверні карти і нижня частина передньої панелі виконані з плетеної пластмаси, посиленої скловолокном.

У рух рестомод приводить 3,6-літровий шестициліндровий двигун 964, потужністю 290 к.с. і 324 Нм крутильного моменту. Також модель отримала нестандартну підвіску і нову вихлопну систему.