X

Porsche 911 отримав 750-сильну версію з карбоновим кузовом (фото)

Американське ательє Gunther Werks представило доопрацьований спорткар Porsche 911 у кузові 993. Проєкт отримав назву Porsche 911 Touring Turbo Edition Coupe і є найпотужнішим у сімействі моделі.

Кузов спорткара виготовлений із вуглецевого волокна, що дозволило зменшити його загальну вагу майже на 500 кг. Також тюнери встановили сучасні фари та задні ліхтарі, інші бампери, розширені крила та задній спойлер у вигляді качиного хвоста. У салоні з’явилися нові сидіння, трьохспице кермо з карбону та інші датчики на передній панелі. Оздоблення виконане з чорної алькантари з помаранчевими вставками.

Стандартний мотор замінили на 4,0-літровий шестициліндровий Rothsport Racing з двома турбонагнітачами, виготовлений на замовлення. Він працює у парі з 6-ступінчастою механічною коробкою Getrag передач і видає 750 к.с. потужності, що на 60 к.с. більше, ніж у Porsche 911 GT2 RS покоління 991.

Читайте також:
Porsche 911 Dakar та Lamborghini Huracan Sterrato зійшлися у ближньому бою

Gunther Werks має намір виготовити кілька таких екземплярів моделі. Вартість не розкривається. Вона буде озвучена потенційним покупцям.