X

Porsche 911 Turbo S отримав два спецпакети

Новый Porsche 911 Turbo S получил "легкий" и "спортивный" спецпакеты

Компанія Porsche регулярно поповнює каталог продукції спеціальними пакетами для своїх спорткарів. Вони роблять автомобілі не тільки унікальними, а й додають продуктивності. Цього разу спецпакети від виробничого підрозділу компанії отримав новий Porsche 911 Turbo S. Загалом передбачено два пакети доопрацювань – легкий і спортивний. Вони доступні, як для спорткара в кузові купе, так і для кабріолета.

“Легкий пакет” передбачає встановлення тонших стекол і легких ковшоподібних сидінь спереду, а також видалення заднього ряду сидінь. Крім того, передбачено спортивну підвіску PASM і вихлопну систему з двома наконечниками овальної форми. Він дає змогу зменшити вагу автомобіля на 30 кілограм.

А стосовно “спортивного пакету”, то він також орієнтований тільки на зовнішні доопрацювання, а не на підвищення продуктивності. Спецпакет охоплює бічні накладки Sport Design, змінене заднє антикрило, глянцеві чорні акценти на кузові, темно-сірі колісні диски і характерні задні ліхтарі. Моделі в кузові купе, оснащені спортивним пакетом, також отримують дах з вуглецевого волокна.