X

Porsche Macan позбудеться бензинових моторів

Электрическая модификация у Porsche Macan появится в следующем году, а уже к 2024 году кроссовер станет полностью электрическим

Керівництво Porsche планує перетворити Macan у повністю електричну модель. Як пише Car and Driver із посиланням на власне джерело в керівництві компанії, в найближчі кілька років із модельної лінійки кросовера зникнуть бензинові мотори. На думку видання, рішення про переведення на електротягу своєї найпопулярнішої моделі компанія ухвалила на тлі збільшення попиту на електрокари. Бензинові “Макани” будуть доступні ще кілька років. До 2024 року їх планують продавати паралельно з електричною модифікацією, яка вийде на ринок наступного року. На думку іншого джерела, це може статися як раніше, так і пізніше. Все залежатиме від попиту і темпів розвитку акумуляторних технологій.

Читайте також:
Porsche случайно раскрыл новый 911 Turbo S до дебюта

Минулого року Porsche Macan пережив фейсліфтинг, але очікується, що наступне покоління дебютує в 2021 році і буде електричним. За попередньою інформацією, кросовери відрізнятиметься один від одного зовні. Таке рішення дасть змогу покупцям не плутати їх. Якщо електрична версія кросовера стане популярнішою, то модифікація з традиційним ДВЗ піде в історію до 2024 року.