X

Porsche святкує 75-річний ювілей підприємства в Цуффенхаузені

Компания Porsche отметила 75-летний юбилей производства в Цуффенхаузене запуском третьего поколения среднемоторного спорткара Porsche 718 Cayman.

Porsche 718 Cayman и Porsche 718 Cayman S

Незабаром виробництво всіх купе і кабріолетів марки Porsche, зокрема нового середньомоторного спорткара Porsche 718 Cayman, буде сконцентровано виключно у виробничому комплексі в Цуффенхаузені. До середини серпня компанія продовжуватиме використовувати свої потужності на заводі Volkswagen в Оснабрюці, де раніше складали купе Cayman попереднього покоління.

Складання Porsche 718 Cayman S на заводі в Цуффенхайзені

Тест-драйв Porsche 718 Boxster S: Спортивна спадщина

«Ми повністю задоволені запуском виробництва моделей Cayman нового покоління, – коментує Альбрехт Раймолд, член правління з питань виробництва та логістики компанії Porsche AG. – Після успішного запуску Porsche 911 наприкінці минулого року і 718 Boxster нинішньої весни команда в Цуффенхаузене дуже відповідально підійшла до складання цих автомобілів. Це ще один доказ того, що наші працівники щодня прагнуть до бездоганності та працюють із цілковитою самовіддачею, щоб подарувати клієнтам Porsche незабутні враження».

Складання Porsche 718 Cayman S на заводі в Цуффенхайзені

Виробництво всіх дводверних спортивних автомобілів в Цуффенхаузені дасть можливість уже до серпня збільшити кількість добового складання до 240 автомобілів. Нині лінія дає змогу складати понад 220 купе і кабріолетів. Нагадаємо, що світовий дебют нового покоління середньомоторного родстера Boxster відбувся в березні цього року на Женевському автосалоні, купе Cayman презентували на автошоу в Пекіні.

Женевський автосалон 2016: Porsche 911 R і 718 Boxster S

Пекінський автосалон 2016: Porsche представляє 718 Cayman

Нинішнє покоління середньодвигунних спортивних автомобілів, оснащених оновленими 4-циліндровими опозитними двигунами з турбонаддувом, відрізняється високою потужністю і економією пального. Модель базової комплектації з двигуном об’ємом 2 л має в своєму арсеналі 300 к.с. А версії S отримали 350-сильний 2,5-літровий двигун середня витрата палива становить від 8,1 до 6,9 л на 100 км.

Складання Porsche 718 Cayman S на заводі в Цуффенхайзені

Родстери Porsche 718 Boxster представлені в українських дилерських центрах з квітня. А купе 718 Cayman і 718 Cayman S вже доступні для замовлення, їх очікують у вересні.

Складання Porsche 718 Cayman S на заводі в Цуффенхайзені