X

Porsche представив найпотужніший Cayenne вартістю $176 000 (фото)

Сімейство спортивного кросовера Porsche Cayenne поповнилося потужною версією із приставкою Turbo E-Hybrid у назві. Вона надійде у продаж у США в другому кварталі 2024 року.

Стилістично новинка повторює паливний Porsche Cayenne Turbo 2023 модельного року. Відрізнити її можна по збільшеному повітрозабірнику, 22-дюймовим спеціальним колісним дискам, червоним гальмівним супортам і двом здвоєним патрубкам вихлопної системи. Також у стандартну комплектацію входять матричні фари.

В оснащення салону Cayenne Turbo E-Hybrid включили спортивне кермо з підігрівом, сидіння з регулюванням в чотирнадцяти напрямках і нову 15-ватну бездротову зарядну панель. Оздоблення виконано зі шкіри, а як акценти використані алюмінієві вставки.

Під капотом новинки знаходиться 4,0-літровий бітурбований двигун V8, який працює у парі із електромотором. Сумарна віддача складає 739 к.с. і 950 Нм крутного моменту. Установка дозволяє кросоверу розганятися з місця до «сотні» за 3,5 секунди та розвивати максимальну швидкість 305 км/год.

Читайте також:
Представлено 400-сильний рестомод культового спорткара Porsche (фото)

У суто електричному режимі автомобіль може проїхати до 80 км. У комбінованому режимі витрата палива становить 2 літри на 100 км. Також варто відзначити, що Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid отримав адаптивну пневматичну підвіску. Його вартіть починається від 176 000 доларів.