X

Після 15 років ув’язнення на продаж виставили класичний хот-хетч Shelby

Хетчбек Shelby Omni GLH-S 1986 випуску, який є орієнтованою на продуктивність версією Dodge Omni, виставили на продаж.

Автомобіль 15 років простояв у гаражі без належної уваги та догляду. Його кузов покритий товстим шаром пилу та бруду. Салон, підкапотний простір та багажник затягнуті павутиною. Також тут можна побачити сліди життєдіяльності гризунів. Незважаючи на обтяжливий стан, в якому знаходиться хот-хетч, це ніяк не знижує його цінності. Адже тираж цієї моделі становив 500 екземплярів, а донині збереглися лише одиниці.

Власником цього Shelby Omni GLH-S є Бак Флемінг. Він успадкував машину від батька та планував провести повну її реставрацію. Але зрозумів, що йому це не під силу і виставив класичний автомобіль на продаж. Флемінг зазначив, що в автомобілі зламана трансмісія, а його пробіг становить близько 209 тисяч кілометрів.

Читайте також:
Shelby GT500 1967 року знайшли під шаром пилу: легендарний Елеанор простояв близько 40 років

Хот-хетч знаходиться в повністю оригінальному стані і ніколи не піддавався модифікаціям. На ньому встановлений фірмовий обвіс, регульована підвіска Koni і 15-дюймові колісні легкосплавні диски Centurian. Під капотом знаходиться 2,2-літровий чотирициліндровий турбодвигун потужністю 175 к.с. і 237 Нм крутного моменту. Вартість колекційного Omni не назвали. Її обговорять із потенційним покупцем.