X

Погляньте, як електричний Smart буксирує три потужних пікапи (відео)

Энтузиасты решили проверить возможности Smart Fortwo в невероятном эксперименте, из которого электрический малыш вышел победителем

Нечасто можна побачити експерименти, в яких беруть участь електромобілі. Що вже говорити про електричний Smart Fortwo. Адже для багатьох автомобілістів і просто обивателів цей малюк не що інше, як іграшка і сприймати його серйозно, а тим паче обговорювати його можливості, готові лише одиниці.

Однак знайшлися ентузіасти, які все ж зважилися перевірити здібності Smart. Для цього підібрали поліпшену версію Fortwo третього покоління. Він здатний видавати до 89 к. с. і 156 Нм крутильного моменту.

Читайте також:
Smart вирішив поповнити свою лінійку кросовером

Ось такий скромний Smart вивели на випробування з буксирування. Поруч із потужними пікапами, які йому і належало буксирувати, він і справді був крихіткою, і експеримент здавався свідомо провальним. Однак уже з першої хвилини відео стає зрозуміло, що всі явно недооцінювали цей маленький електромобіль Смарт, адже він з легкістю потягнув важкий Jeep Gladiator.

Слідом за ним Smart прокотив за собою ще потужніші пікапи Chevrolet і Ford. Фінальним акордом в цій історії стала спроба буксирування одразу трьох пікапів. Чи впорався Smart Fortwo із завданням? Щоб отримати відповідь на це запитання, рекомендуємо подивитися ефектне відео.