X

Погляньте який на вигляд колекційний Bugatti Chiron

Уникальный гиперкар Bugatti Chiron отправится в коллекцию американского миллиардера Мэнни Хошбина

Робота над колекційним гіперкаром Bugatti Chiron для американського мільярдера Менні Гошбіна розпочалася у 2016 році. Крім фахівців Bugatti в проекті взяли участь майстри французького будинку моди Hermes International S. A., історія якого почалася в 1837 році як майстерні з виготовлення екіпіровки для екіпажів і верхової їзди.

Читайте також:
Швидше за Bugatti Chiron: американці планують розігнатися до 500 км/год

Замовник довго не міг визначитися з кольором автомобіля, але після серії ітерацій на конфігураторі Bugatti, зупинився на кольорі Hermes Craie (білий крейда). Крім унікального білого кольору Chiron Hermes Edition отримав характерну решітку радіатора з індивідуальним малюнком Hermes, заднє антикрило з корпоративним малюнком коня Hermes Courbettes на нижній стороні і пофарбований у колір кузова масивний задній бампер, від якого власник має намір позбутися,  тільки-но гіперкар опиниться у нього в гаражі. Його встановили, щоб автомобіль відповідав американським вимогам безпеки.

Інтер’єр гіперкара оброблено спеціальною шкірою від Hermes з візерунками коня на центральній консолі і дверних картах. Шильдик «Dressed by Hermes» нагадає власнику, що він водить унікальний гіперкар Bugatti Chiron.

Bugatti Chiron Hermes Edition не єдиний автомобіль в колекції Гошбіна з дизайном від Hermes. Кілька років тому модний будинок взяв участь у створенні ексклюзивного Pagani Huayra. Також колекціонер спільно з McLaren і Hermes розробляє власний ідеальний Speedtail, який має з’явитися на початку наступного десятиліття.

Читайте також:
Гиперкар Bugatti Chiron из деталей Lego разогнали до 20 км/ч