X

Подивіться на BMW R18 B від легендарного кастомайзера Фреда Кодліна

Стоимость эксклюзивного байка с пневмоподвеской не озвучивается

Компанія BMW показала унікальний мотоцикл R 18 B Heavy Duty, збудований на базі BMW R18 B легендарним німецьким кастомайзером Фредом Кодліном. Він став першим членом Зали слави Стерджиса, який народився не в Сполучених Штатах.

Над новим проєктом Кодлін працював разом із своїм сином. Їм довелося практично повністю переробити раму, щоб знизити висоту посадки R 18 B. Нові рульова колонка та потрійні затискачі сконструйовані таким чином, щоб не заважали зміненому куту повороту керма.

У R 18 B Heavy Duty типові для робіт Кодлина обрізане лобове скло і стропа, яка різко опускається до задньої частини. Навколо заднього колеса лінії кузова переходять у виготовлені на замовлення бічні кожухи. За правим бічним кожухом ховається компресор для блоку пневматичної підвіски, яка опускає та піднімає мотоцикл менш ніж за секунду. Під час паркування байк спирається на приховану підніжку, через що здається ніби він стоїть просто на землі.

Проєкт BMW R 18 B Heavy Duty — це результат багатомісячної роботи. Створення мотоцикла потребувало значної кількості металоконструкцій та приголомшливої кількості змін. Тільки виготовлення нового бензобака та бризковика для 21,0-дюмового переднього колеса із листового металу зайняло у Кодліна та його команди три місяці.

У передньому спойлері майстри встановили триколірну систему підсвічування. А корпус R 18 B Heavy Duty розфарбував тату майстер Марсель Сіннвелл. Тонка смужка — данина поваги 100-річному ювілею BMW Motorrad, а елементи тай-дай — натхненні спостереженням за змішуванням фарб.

Читайте також:
BMW оголосила конкурс для розробників автомобільних ігор