X

Подивіться на 1000-сильний Land Rover, який оцінили у 1,5 млн доларів (фото)

Американська компанія Scarbo Vintage, яка збудувала Hoonipigasus Кена Блока, створила надпотужний позашляховик на базі Land Rover Defender. Проект отримав назву SV Rover.

Автомобіль виглядає просто приголомшливо. Щоправда, після доопрацювань візуальної схожості з донором майже немає. SV Rover отримав нове шасі та кузовні панелі, які виготовили із вуглецевого волокна. Ще у нього діодна оптика, пневматична підвіска та широкі крила, які вміщують 20-дюймові колеса, взуті у 40-дюймові шини. Уповільнюють авто шестипоршневі гальма Brembo з 15,75-дюймовими (400-міліметровими) керамічними вуглецевими роторами.

Салон екстремального позашляховика має досить утилітарний вигляд. В оснащення увійшли 12,3-дюймова цифрова панель приладів і мультимедійна система з 12,8-дюймовим екраном. Є клімат-контроль, електричні склопідйомники та спортивні сидіння Sparco. Позаду передбачено просторий вантажний відсік. Оздоблення виконано з алькантари, а як акценти використані вставки з алюмінію.

SV Rover оснащений бензиновим турбодвигуном V8 потужністю 1100 к.с. Також компанія готова запропонувати електричну версію моделі з двигуном на 1006 к.с. та батареєю на 75 кВтг. Привід повний у обох версіях. Scarbo Vintage має намір випускати позашляховик дрібними серіями за ціною 1,5 млн доларів за кожен.

Читайте також:
Дизайнер Jaguar Land Rover Defender переходить до Audi