X

Подивіться ще один ліфтбек під маловідомою маркою Qiyuan

Официальная презентация китайской новинки состоится до конца лета

Китайська автомобільна компанія Changan Automobile Group опублікована перші зображення нового ліфтбека бренду Qiyuan, що їй належить. Це третій серійний автомобіль марки та перша оригінальна модель. Першим був Qiyuan A05 — гібридна версія седана Changan Lamore, другим A06 — електрифікований ліфтбек Changan Uni-V.

Новий ліфтбек під індексом A07 багато в чому схожий на інші китайські електромобілі. До нього гладкий кузов із довгим похилим дахом та тонка смуга світлодіодів «на носі». У мінімалістично оформленому салоні лише кермо та дисплей мультимедійної системи на передній панелі. Дані пристроїв виводяться на проєкційний екран на лобовому склі. Селектора перемикання коробки передач у A07 те ж немає.

При колісній базі 2900 мм автомобіль досягає 4905 мм у довжину, 1910 мм у ширину та 1480 мм у висоту. На ринку Qiyuan A07 запропонують у електричній та гібридній модифікаціях. Електричний ліфтбек оснастять двигунами від Shenlan SL03 потужністью 218 та 258 к.с. Запас ходу складе 515 та 710 км залежно від версії.

Гібридний A07 укомплектований 1,5-літровим ДВЗ, який виконує функції генератора, та електродвигуном на 218 к.с., встановленим на задній осі.

За попередніми даними, у Китаї Qiyuan A07 коштуватиме від 19 300 до 27 580 доларів. Дата старту продажів ще не озвучена.

Читайте також:
У автомобілях Aston Martin з'являться китайські компоненти