X

Подивіться на Mercedes E-Class з рідним мотором та пробігом 1,5 млн км

Автомобілі німецької марки Mercedes-Benz відрізняються надійністю та довговічністю. Вони дуже рідко підводять своїх власників, навіть за умови великих пробігів.

Яскравим прикладом є Mercedes E-Class 1993 року випуску, який протягом останніх 15 років працює в службі таксі в курортному місті Дуррес (Албанія). За словами власника цього E-Class W124, за весь час седан наїздив 1 584 589 км. При цьому в ньому досі встановлено рідний двигун та коробка передач.

Луан Ніна (так звати власника машини) стверджує, що найбільшою поломкою седана стала пробита прокладка головки блоку циліндрів. Тож претензій до машини чоловік не має. Втім, як і наміру відправляти її на пенсію. Він збирається і надалі використовувати її у роботі, при цьому не забуваючи регулярно проводити ТО.

Читайте також:
В Україні продають ЗАЗ-968М без пробіга – раритетну машину оцінили у $50 000

Mercedes E-Class W124 випускався в період з 1985 по 1996 рік. Усього було випущено близько 1,5 млн одиниць моделі у різних кузовах. Постачалися автомобілі з різними двигунами. Представлена ​​версія комплектується 2,0-літровим дизельним мотором потужністю 75 к.с.