X

Подивіться на раритетні Porsche 911 і Triumph TR6, які більше 10 років припадали пилом в гаражі (відео)

У британському Уельсі автомобільні ентузіасти виявили Porsche 911 SC 1978 року випуску та Triumph TR6, які понад 10 років простояли в гаражі.

Власниця раритетних автомобілів розповіла, що після смерті чоловіка не займається ними, хоча не проти була б покататися на Porsche 911. За її словами, цей спорткар придбав ще її тесть. За ним стежили та регулярно проводили ТО. Жовтий Triumph TR6 чоловік придбав після виходу на пенсію. Хотів відновити його та їздити у вихідні.

Щоб перевірити працездатність Porsche 911, його викотили на вулицю. Спочатку провели мийку, залили олію, поміняли свічки та фільтри, а потім спробували завести двигун. Спочатку нічого не вийшло. Але після низки маніпуляцій домогтися іскри фахівцям все ж таки вдалося.

Тепер машину передадуть механікам на СТО, які завершать розпочате та відновлять технічну сторону. Також буде проведено повний дітейлінг та інші не менш важливі роботи. Після цього споркар Porsche 911 SC знову виїде на дороги. Чи власниця відновлюватиме Triumph TR6, не уточнюється.

Читайте також:
Як у підземному гаражі знайшли Skoda Favorit із пробігом всього 34 км