X

Погляньте на рестомод 50-річного Toyota Land Cruiser — вигляд ефектний

Автомобиль выставили на продажу

Останнім часом компанії, що спеціалізуються на доопрацюванні автомобілів, почали активніше звертати увагу на старі моделі, які зійшли з конвеєра ще минулого століття. Серед них і американська Legacy Overland. Цього разу її фахівці відновили рамний позашляховик Toyota FJ40 Land Cruiser 1971 року випуску.

Автомобілю зберегли оригінальний дизайн, але додали масу сучасних функцій. Найбільш значущим доопрацюванням стала заміна 6-циліндрового двигуна на 5,7-літровий V8 компанії General Motors. Мотор доповнений карбюратором Holly 6000 CFM і працює в парі з чотириступеневою механічною коробкою передач. Потужність агрегата не вказана. Експерти запевняють, що вона вища, ніж у стандартного двигуна.

Також рамний позашляховик отримав дискові гальма і нову систему кермового управління з підсилювачем. Фахівці Legacy Overland не залишили без уваги екстер’єр і інтер’єр автомобіля. Його кузов пофарбували в глянсовий сірий колір, який відтіняють великі колеса з чорними дисками, взуті в “зубасті” шини BFGoodrich All-Terrain. В оснащення включили лебідку Warn M8000.

Читайте також:
Nissan показал уникальный электрический рестомод на основе Bluebird (фото)

У салоні теж зберегли культовий стиль, але додали низку нових деталей. Серед них сталевий каркас безпеки, сучасна аудіосистема і кондиціонер. Оздоблення кабіни виконали з чорної шкіри. На важелі перемикання передач встановили кулю з цифрою вісім, як у більярді. Цей рестомод вже виставили на продаж, але ціну назвуть тільки потенційному покупцеві.