X

Подивіться на найбільш іржаву Toyota Camry у світі

Владелец этой уникальной Toyota Camry давно хотел сделать свой автомобиль узнаваемым, и ему это удалось

Toyota Camry — це не просто черговий автомобіль для комфортного пересування, а й надійний друг і помічник. І, як виявилося, — непогана основа для тюнінгу. Конкретно цей автомобіль допрацював його власник — Остін Лі Інграм із Джорджтауна, штат Індіана. Результатом того, що у нього вийшло, він поділився на Reddit.

Тойоту Камрі, яку Остін використовував як донора, склали в період із 1991 до 1996 року. Це покоління вважається одним із найпростіших і нудних. Однак після доопрацювань Остіна автомобіль здається цікавим і доволі привабливим. Якоюсь мірою він привертатиме до себе увагу навіть більше, ніж дорогі Lamborghini або Ferrari.

Перше, що впадає в око – це велика кількість номерних знаків у екстер’єрі. Їхній власник їх використовував, щоб змайструвати колісні арки і спойлер. У вигляді арок номери здаються дивними, але зі своїм завданням справляються.

Мабуть, і цих переробок виявилося недостатньо. Остін вирішив максимально зістарити седан, зробивши кузов іржавим. Він також видалив бічні і задні стекла і вирізав величезну дірку в даху.
Результат видно на фото. Як довго цей автомобіль колеситиме дорогами Джорджтауна, поки що не відомо. Переробка вийшла незвичайною і цікавою, а от на рахунок практичності є сумніви.

Читайте також:
Camry і не снилося: Toyota показала свою найдорожчу модель