X

Погляньте на секретний підземний гараж як у Джеймса Бонда (відео)

Такие предлагает итальянская IdealPark

Італійська компанія IdealPark, яка займається проєктуванням та обслуговуванням “секретних” гаражів, показала, як влаштований один із них. Як приклад вибрали будинок в одному з найдорожчих районів Португалії. Крім басейну, тераси і багато іншого, в ньому є підземний гараж.

Він з’являється з-під землі одним натисканням кнопки і опускається назад вже з автомобілем. При цьому ніяких нерівностей біля будинку немає. Видно тільки асфальтовану під’їзну доріжку.

Такий гараж в цьому випадку не примха, а задум архітектора, який працював над проєктом. Ну а якщо говорити про саму конструкцію гаража від IdealPark, то він складається з великого приміщення під будинком і ліфта. Також для безпеки передбачені камери відеоспостереження. Вони не дадуть змогу ліфту спрацювати, якщо на ньому хтось стоїть. Крім цього водія повідомлять у разі того, якщо виїзд заблокований.

Стандартний ліфт IdealPark розрахований на 2700 кг. Цього цілком достатньо для легкового автомобіля, але за доплату вантажопідйомність можна збільшити до 3500 кг.

Читайте також:
Не там припаркувався: Opel Corsa екстрено евакуювали за допомогою навантажувача

Так само виробник запевняє, що дах ліфта міцно закріплений. На ньому можна залишати автомобіль якщо немає часу спускатися в гараж.