X

Погляньте на унікальний рестомод на базі Subaru Impreza за $ 560 000

Британське тюнінг-ательє Prodrive представило неймовірно ефектний рестомод під назвою Prodrive P25. Цей автомобіль є сучасним поглядом на легендарну Subaru Impreza 22В, випущену в 1998 року.

Тюнери використали в рестомоді тільки оригінальний посилений сталевий монокок Субару Імпреза, а все інше суттєво переробили. Купе дістався кузов, практично повністю виготовлений з вуглецевого волокна, який дав змогу скоротити вагу до 1200 кг, що на 45 кг менше, ніж у стандартної моделі. Також фахівці використовували механічно оброблені алюмінієві стійки, амортизатори Bilstein, гальма AP Racing, регульовані пружини і амортизатори.

Однак найбільший інтерес в цьому рестомоді представляє модернізований 2,5-літровий двигун Subaru, якому замінили поршні, шатуни, клапани і встановили гоночний турбокомпресор Garrett. Він поєднується з титановою вихлопною системою Akropovic, шестиступеневою секвентальною коробкою передач з косозубими шестернями і системою повного приводу.

Віддача агрегата становить 406 к.с. і 600 Нм крутильного моменту. Він дає змогу Prodrive P25 розганятися до першої “сотні” менше ніж за 3,5 секунди. Система керування запуском працює за допомогою дросельної заслінки з електроприводом і автоматичного зчеплення, що дає змогу водіям мчати аж до третьої передачі без особливої участі в процесі.

Незважаючи на те, що компанія не опублікувала знімки салону рестомода, відомо, що в ньому встановили приладову панель Motec і гідравлічний ручник. В оздобленні використані шкіра, алькантара і карбон. Опційно Prodrive пропонує покупцям прибрати другий ряд сидінь, а на їхньому місці встановити каркас безпеки. Передні крісла замінять на алюмінієві гоночні ковші. Загалом буде побудовано 25 одиниць моделі, вартість кожної становить 560 000 доларів.

Читайте також:
Volkswagen Beetle посвятили рестомод за 570 тысяч евро — Milivie 1