X

Постраждали автомобілі ДСНС під час нічних ударів «Шахедів» по ​​Харкову (фото)

Російські окупанти в ніч проти 4 квітня вдарили «Шахедами» по Харкову. На місце прильоту прибули рятувальники та медики, щоб ліквідувати наслідки атаки та надати допомогу мирному населенню. Але потрапили під повторну атаку безпілотників.

Як розповіли у пресслужбі ДСНС, внаслідок повторного удару ворожого БПЛА сильно пошкоджено три одиниці техніки рятувальників. У машин понівечені та обгоріли кузови, немає частини елементів та пошкоджено кабіни. Ще осколками посічено два автомобілі швидкої допомоги.

На жаль, під час атаки БПЛА загинуло троє співробітників відомства. Два з них померли на місці від отриманих травм, а третій – дорогою до лікарні. Ще один рятувальник отримав поранення. Також постраждала медсестра. Вона разом із бригадою прибула на місце удару для надання допомоги. Їм надано медичну допомогу.

Читайте також:
Пошкоджені будинки та автомобілі, що згоріли: наслідки нічної атаки дронами по Києву

Внаслідок атаки «Шахедів» пошкоджено багатоповерхівку. Зафіксовано обвалення кількох поверсів та зовнішньої стіни. Також постраждали кілька приватних будинків. Серед мирних жителів є загиблий та 12 поранених.