X

Пожежа знищила сім новеньких електромобілів Tesla (відео)

Электромобили были выставлены в одном из дилерских центров компании Tesla и ожидали передачи владельцам. Увы, этому не суждено было случиться

Американська компанія Tesla практично відмовилася від офіційних дилерських центрів, скоротивши їх кількість до мінімуму. Таке рішення ухвалило керівництво, оскільки основна частина продажу електромобілів марки відбувається онлайн. Але нещодавно дилерська мережа Тесла зменшилася ще на один центр. І причиною тому стало зовсім не рішення компанії.

Річ у тому, що в автосалоні, розміщеному в місті Мальма (Швеція) сталася пожежа. Полум’я дуже швидко охопило все приміщення. А пожежники не змогли вчасно його локалізувати. Унаслідок всі сім електрокарів Tesla (Model S і один Model 3), що були в будівлі, повністю згоріли. На щастя, пожежа сталася вночі, тому ніхто зі співробітників не постраждав.

Площа приміщення становить 400 квадратних метрів. За словами начальника пожежного розрахунку, який працював на місці інциденту, від замикання проводки або з іншої причини полум’я не могло так швидко поширитися. Тому є версія, що автосалон підпалили зловмисники, але остаточний висновок зроблять слідчі за результатами проведеного розслідування.

Читайте також:
Лучше не гореть: пожарные признались, что не умеют тушить электромобили