X

Передай турботу про автомобіль професіоналам Peugeot і Citroen вигідна заміна оливи на авторизованій сервісній станції

Представительство Группы PSA в Украине предлагает владельцам автомобилей брендов Peugeot и Citroen максимально выгодную сервисную акцию. Для водителей авто этих брендов замену масла произведут по фиксированной цене.

В період з 18 травня по 21 червня 2020 власники автомобілів Peugeot і Citroen у віці від 3-х років можуть скористатися вигідною пропозицією по заміні моторної оливи з використанням продуктів EUROREPAR – від 1 000 гривень.

Кожен автовласник хоче, щоб його транспортний засіб був справним, надійним і безпечним. Що для цього потрібно? Не так вже й багато – просто стежити за його технічним станом. Своєчасне проведення операції по заміні оливи і фільтра дозволить автовласникам тримати автомобіль в справному стані, забезпечити надійність роботи двигуна, а також бути завжди впевненим у його технічних характеристиках.

Власникам автомобілів Peugeot і Citroen віком більше 3-х років, які вже вийшли з гарантійного періоду, Група PSA в Україні пропонує максимально зручну і зрозумілу сервісну кампанію: заміна моторної оливи за фіксованою ціною. Фіксована ціна операції по заміні оливи включає в себе:обрану моторну оливу та фільтр, а також оплату роботи сервісу. Всі роботи проводяться з використанням продуктів EUROREPAR.

Продуктова лінійка EUROREPAR спеціально розроблена фахівцями Групи PSA для використання на автомобілях Брендів Peugeot і Citroen в післягарантійний період. Як і оригінальні запчастини, товари EUROREPAR проходять строгий контроль якості і відповідають фірмовим високим вимогам, які пред’являються Групою PSA до виробників комплектуючих і запасних частин. Оливи EUROREPAR добре пристосовані як до міських циклів руху (часті розгони, система «стоп/старт»), так і до водіння в заміських умовах (тривалий рух з високою швидкістю і постійними оборотами мотора). В результаті клієнт отримує якісний продукт, гарантію стабільної роботи автомобіля і дуже вигідну ціну!

Вигідна сервісна пропозиція для післягарантійних автомобілів Peugeot і Citroen по заміні оливи за фіксованою ціною діє на автомобілі з дизельними і бензиновими двигунами, для забезпечення ефективної та надійної роботи яких потрібні оливи 5W30, 0W30 або 5W40. Ціна операції по заміні масла не залежить від марки і моделі автомобіля, від міста або дилера, а залежить тільки від обсягу двигуна і типу використовуваної оливи. Для операцій із заміни оливи встановлено такі фіксовані ціни:

  • Двигуни з робочим об’ємом 1,4-1,6 літри, олива 5W30 – 1 250 гривень.
  • Двигуни з робочим об’ємом 2,0-3,0 літри, олива 5W30 – 1 450 гривень.
  • Двигуни з робочим об’ємом 1,2-1,6 літри, олива 0W30 – 1 350 гривень.
  • Двигуни з робочим об’ємом 2,0-2,2 літри, олива 0W30 – 1 550 гривень.
  • Двигуни з робочим об’ємом 1,0-1,4 літри, олива 5W40 – 1 000 гривень.
  • Двигуни з робочим об’ємом 1,6-2,4 літри, олива 5W40 – 1 200 гривень.

Сервісна кампанія «Заміна оливи за фіксованою ціною» з використанням продуктів EUROREPAR діє на автомобілі у віці «3+ років», які вже вийшли з гарантійного терміну експлуатації. Для тих власників автомобілів, які не підходять під умови даної сервісної кампанії, діє зручна програма «ТО за фіксованою ціною», яка передбачає фіксовану ціну за стандартні операції техобслуговування автомобіля незалежно від обраного дилера в рамках одного регіону.

Детальна інформація про нову сервісну кампанію, можливість уточнити графік і записатися на сервіс – у офіційних дилерів Peugeot і Citroen.