X

Представлений інший Citroen C4 Cactus – його ціна стартує від $22 000

Citroen представив оновлену версію компактного кросовера C4 Cactus. Автомобіль призначений для ринку Бразилії та Південної Америки, і дещо відрізняється від варіанта, який раніше пропонувався в ЄС.

Кросовер отримав збільшений дорожній просвіт, рейлінги на даху та 16-дюймові колісні диски з особливим дизайном. Ще можна відзначити акценти кольору Orange Pearl навколо протитуманок та на бамперах. У салоні є більш традиційна цифрова приладова панель, нова мультимедійна система з 10-дюймовим сенсорним екраном і підтримкою дротової Android Auto і бездротової Apple CarPlay.

Ще можна відзначити наявність у салоні кросовера автоматичного кондиціонера, трьох нових USB-портів, великого відсіку для зберігання дрібниць під центральним підлокітником, безключового доступу та системи старт/стоп. Задні бічні вікна можуть відкриватися.

Читайте також:
Електромобіль Citroen My Ami Buggy EV розкупили за 10 годин

У рух оновлений Citroen C4 Cactus наводить 1,6-літровий бензиновий турбодвигун потужність 173 к.с. , який дозволяє кросоверу розганятися від 0 до 100 км/год за 7,7 секунд. Максимальна швидкість обмежена на позначці 212 км/год. Вартість новинки починається від 21 800 доларів.