X

Представлений електричний наступник Mazda6 (фото)

На автосалоні у Пекіні компанія Mazda презентувала стильний електричний седан з індексом EZ-6. Він є наступником Mazda6 і пропонуватиметься на ринку Китаю.

Електрокар розроблений спільно з підприємством Changan Mazda і втілює мову дизайну Kodо. У Mazda EZ-6 клиноподібний кузов з довгим капотом і піднятою задньою частиною. Також можна відзначити тонкі світлодіодні фари, заглушку на місці решітки радіатора з підсвічуванням, активний спойлер на кормі та стильні выштамповки.

Нова Mazda EZ-6 отримала великий панорамний скляний дах та безрамні двері з висувними дверними ручками. У довжину седан сягає 4921 мм. Ширина та висота – 1890 та 1485 мм відповідно. Салон новинки просторий та комфортний. У його оснащення входить 10,2-дюймова цифрова панель приладів, мультимедійна система з 14,6-дюймовим екраном, рульове колесо з плоским дном, сучасна система клімат-контролю.

Читайте також:
У європейської лінійки Mazda новий флагман - CX-80

Ще є широкий список систем допомоги водієві та фонове освітлення, а передні сидіння розділені високою консоллю. Характеристики електричного седана поки що не розкриваються. Відомо, що одним зарядом EZ-6 зможе проїжджати до 600 км. Також буде запропоновано гібридний варіант моделі, запас ходу якого при повному баку та повністю зарядженій батареї складе 1000 км.