X

Представлений справжній «особняк на колесах» за $615 000

В нем есть даже камин и стиральная машина

Американська компанія Newmar Corporation, один із найвідоміших виробників «автобудинків», представила свій новий проєкт New Aire. Стартовий цінник повністю автономного «будинку на колесах» — 613 785 доларів. За цю суму пропонують справжній особняк із кухнею, спальнею, санвузлом та вітальнею.

New Aire встановлюється на спеціально виготовлене шасі від вантажівки Freightliner. За бажанням замовника «автобудинок» побудують на шасі Spartan K2. Незалежно від основи потужність силової установки складає 450 к.с. та 1695 Нм крутного моменту. Також клієнти можуть обирати із чотирьох варіантів планування. Незалежно від вибору, абсолютний комфорт їм забезпечений.

Всередині New Aire ви знайдете місце для всього необхідного: одягу, взуття, їжі, води та туристичного спорядження. Шафки та ніші передбачені по всьому периметру салону, оздобленого натуральною шкірою та деревом.

У кухонній зоні втановлені плита, духова шафа, посудомийна машина, раковина, мікрохвильова піч та холодильник. Також є повноцінний санвузол з душовою кабіною. Знайшлося місце навіть для пральної машинки та сушарки.

Простора вітальня обставлена шкіряними диванами та кріслами, меблями з кленової деревини, великими телевізорами, аудіосистемою Bose, сенсорними дисплеями та електричним каміном. Спальна зона обладнана великим двоспальним ліжком.

У розпорядженні водія шикарне крісло з підігрівом й електроприводом та кілька дисплеїв.

Читайте також:
Volkswagen Beetle перетворили на дуже дивний «будинок на колесах»