X

Представлено оновлений Nissan Qashqai (фото)

Популярний кросовер Nissan Qashqai піддали плановому оновленню. Він став виразнішим на вигляд і надійде у продаж влітку цього року.

Qashqai обзавівся новою решіткою радіатора, натхненною кольчужними обладунками древніх японських воїнів, яка візуально поєднана з тонкими стрілоподібними фарами. Кросоверу підкоригували бампери, зробивши їх агресивнішими, і задні ліхтарі, змінивши їхнє наповнення. Ще доступна версія N-Design, яка відрізняється обвісом у колір кузова та 20-дюймовими колесами з особливим дизайном.

У салоні кросовера зміни мінімальні. Можна відзначити наявність нової мультимедійної системи на базі Android із вбудованими картами та особистим помічником Google, покращених камер кругового огляду та системи контролю стану водія. Ще виробник покращив матеріали в обробці Qashqai, додавши до списку алькантару.

Оновлений кросовер як і раніше доступний з 1,3-літровим бензиновим двигуном потужністю 140 к.с. та 160 к.с., який доповнений 48-вольтовим стартер-генератором. У версії E-Power на основі 1,5-літрового двигуна та електромотора віддача 190 к.с. У неї двигун внутрішнього згоряння використовується для заряджання акумулятора і не рухає колеса безпосередньо.

Читайте також:
autocentre.ua пів року буде випробовувати Nissan X-Trail ePower e-4orce