X

Представлений преміальний кросовер Rexton Summit за $46 000 (фото)

Компанія KG Mobility (раніше SsangYong) презентувала преміальну версію рамного кросовера Rexton, яка отримала приставку Summit у назві.

Від стандартного кросовера його розкішна версія відрізняється чорним декором на кузові, 20-дюймовими колісними дисками з особливим дизайном, взутими у вседорожні шини та переналаштованою підвіскою. У салоні встановлені широкі пасажирські сидіння у другому ряду з висувними підставками для ніг, а також функцією вентиляції та електроприводом.

Ще є два окремі дисплеї для задніх пасажирів, потужна аудіосистема та камери кругового огляду. Оздоблення виконано з висококласної шкіри, а як оздоблення використано дерево. Також в оснащення входить дев’ять подушок безпеки та технології активної допомоги при керуванні автомобілем.

Читайте також:
SsangYong Rexton змінив ім'я та зовнішність (фото)

Під капотом Rexton Summit встановлений 2,2-літровий турбодвигун потужністю 204 к.с, який працює в парі з восьмиступінчастим «автоматом» та системою повного приводу. Вартість преміального кросовера на ринку Південної Кореї варіюється від 46 300 до 48 000 доларів.