X

Представлена ​​Mazda 2 з оновленим екстер’єром та більш технологічним салоном (фото)

Європейська версія хетчбека Mazda 2 Hybrid пройшла планове оновлення. Моделі надали нового вигляду, менш схожого з «донором» Toyota Yaris.

Компактний хетчбек отримав нову решітку радіатора, перероблений бампер та інші повітрозабірники. Також йому підкоригували задній бампер та встановили плашку у колір кузова між ліхтарями. У салоні встановлена ​​12,3-дюймова цифрова панель приладів, мультимедійна система з екраном в 10,5 дюйма і проекційний дисплей.

Також є панорамний дах та двозонний клімат-контроль, але тільки у топовій комплектації Homura Plus. Ще ця версія отримала 17-дюймові колісні диски та повністю світлодіодні ліхтарі. Оснащено оновлену Mazda 2 гібридною установкою на основі 1,5-літрового бензинового двигуна, доповненого електромотором.

Читайте також:
Роторна Mazda повернулася на рідний ринок

Сумарна віддача 116 к.с. і 169 Нм крутного моменту. Силова установка працює у парі з безступінчастою коробкою перемикання передач. Витрата палива у змішаному циклі становить 3,8-4,0 л/100 км. Японський суперміні розганяється від 0 до 100 км/год за 9,7 секунд, а максимальна швидкість становить 175 км/год. Mazda 2 Hybrid надійде у продаж до кінця 2023 року. Ціни оголосять пізніше.