X

Представлені нові Mercedes-Benz Vito та eVito: фото та характеристики

Mercedes-Benz поновив свою лінійку середньорозмірних фургонів. До неї увійшли Vito і більш розкішний V-Class, їх електричні аналоги eVito та EQV, а також кемпер V-Class Marco Polo. Автомобілі оновили як візуально, так і технічно.

Mercedes-Benz Vito 2024 отримав збільшену решітку радіатора, розкосі світлодіодні фари та новий бампер зі зміненим повітрозабірником. Дизайн мінівенів відрізняється залежно від версії. Також в залежності від комплектації авто їздить на 17, 18 або 19-дюймових колесах з різним дизайном. Палітру кольорів для кузова доповнили новими свіжими відтінками та запропонували опціональні пакети AMG Line та Night.

Зміни в інтер’єрі радикальніші, ніж в екстер’єрі. У салоні всі мінівени оснащені новітньою інформаційно-розважальною системою MBUX. Vito та eVito отримали 5,5-дюймову цифрову панель приладів та 10,25-дюймовий сенсорний екран. V-Class, V-Class Marco Polo та EQV можуть похвалитися парою 12,3-дюймових дисплеїв.

Також у оснащення увійшло нове кермо, система клімат-контролю, слот для бездротової зарядки смартфона, сидіння з електроприводом, камери кругового огляду та фонове освітлення. Розширили ще й перелік систем допомоги водієві, доповнивши його новими функціями.

Технічні характеристики моделей у Mercedes-Benz поки що не розкрили. Очікується, що моторна гама залишиться незмінною. У продаж новинки надійдуть до кінця 2023 року. Більше подробиць виробник розкриє пізніше.

Читайте також:
Електричний седан Mercedes-Benz EQE спалахнув прямо в гаражі (фото)